Zhvillohet konferenca ndërkombëtare, me temë: “Ndërtimi i Urave Ndërmjet Medhhebeve (shkollave juridike) Islame”

Zhvillohet konferenca ndërkombëtare, me temë: “Ndërtimi i Urave Ndërmjet Medhhebeve (shkollave juridike) Islame”

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, po merr pjesë në konferencën ndërkombëtare me temë: “Ndërtimi i Urave Ndërmjet Medhhebeve (shkollave juridike) Islame”, konferencë kjo e organizuar nga Liga e Botës Islame (RABITA) në Mekke të Arabisë Saudite, nën kujdesin e drejtpërdrejtë të Kujdestarit të Dy Xhamive të…

Read more

H. Bujar Spahiu rizgjidhet në krye të KMSH-së për një mandat të dytë 5-vjeçar

H. Bujar Spahiu rizgjidhet në krye të KMSH-së për një mandat të dytë 5-vjeçar

Këshilli i Përgjithshëm i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, zhvilloi sot në ambientet e Medresesë së Tiranës, mbledhjen e tij të zakonshme për zgjedhjen e kryetarit të ri të institucionit. Pas votimit të anëtareve të Këshillit të Përgjithshëm, H. Bujar Spahiu u rizgjodh Kryetar i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për një…

Read more

Kryetari Spahiu viziton Bashkësinë Fetare Islame të Bosnje-Hercegovinës

Kryetari Spahiu viziton Bashkësinë Fetare Islame të Bosnje-Hercegovinës

Gjatë qëndrimit disa ditor në Bosnje-Hercegovinë, ku mori pjesë në aktivitetin me titull: “Konferenca e Mbledhjes së Liderëve Parlamentarë dhe Fetarë”, Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, i shoqëruar nga Myftiu i Tiranës, z. Lauren Luli dhe drejtori i Vakf-Investimeve, z. Edison Hoti, vizituan Bashkësinë Fetare Islame…

Read more

Zhvillohet konferenca shkencore me temë: “100 Vjet Komuniteti Mysliman i Shqipërisë”

Zhvillohet konferenca shkencore me temë: “100 Vjet Komuniteti Mysliman i Shqipërisë”

Në kuadër të dhjetëra aktiviteteve të organizuara përgjatë gjithë këtij viti jubilar të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, ditën e sotme, në ambientet e “Tirana International Hotel” u zhvillua edhe konferenca përmbyllëse me temë: “100 Vjet Komuniteti Mysliman i Shqipërisë”. Të pranishëm në sesionin hapës të kësaj konference shkencore, ishin: Kryetari…

Read more