Zhvillohet olimpiada vjetore e lëndëve fetare ndërmjet medreseve të KMSH-së

Zhvillohet olimpiada vjetore e lëndëve fetare ndërmjet medreseve të KMSH-së

Drejtoria e Arsimit pranë Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, zhvilloi në ambientet e Kolegjit Universitar “Bedër”, ceremoninë e ndarjes së certifikatave për fituesit e olimpiadës vjetore të lëndëve fetare ndërmjet medreseve të institucionit. Në këtë ceremoni ishin të pranishëm: Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Taulant Bica, Drejtori i Arsimit…

Read more

Përfaqësues të Bedër urojnë kryetarin Spahiu për rizgjedhjen e tij në krye të KMSH-së

Përfaqësues të Bedër urojnë kryetarin Spahiu për rizgjedhjen e tij në krye të KMSH-së

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti në një takim Rektorin e Kolegjit Universitar “Bedër”, Prof. Dr. Gjergji Sinani, sëbashku me përfaqësues të tjerë të lartë të këtij institucioni. Bashkëbisedimi ndërmjet tyre preku një sërë tematikash të ndryshme në lidhje me ecurinë e deritanishme të KU Bedër.…

Read more

Instituti i Studimeve Islame “Hafiz Sabri Koçi”, diplomon brezin e dytë të studentëve

Instituti i Studimeve Islame “Hafiz Sabri Koçi”, diplomon brezin e dytë të studentëve

Instituti i Studimeve Islame “Hafiz Sabri Koçi”, organ i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, zhvilloi sot, në ambientet e Kolegjit Universitar “Bedër”, ceremoninë e diplomimit të studentëve të programit 1 vjeçar për formim të përgjithshëm fetar. Ky trajnim synoi t’u ofronte studentëve njohuritë bazë fetare në lëndët Kuran, Hadith, Tefsir, Fikh,…

Read more

Zhvillohet konferenca me titull: “Agjërimi dhe Njeriu, ndikimi i agjërimit në jetën individuale dhe sociale të njeriut”

Zhvillohet konferenca me titull: “Agjërimi dhe Njeriu, ndikimi i agjërimit në jetën individuale dhe sociale të njeriut”

Zhvillohet konferenca a parë shkencore me titull: “Agjërimi dhe Njeriu (Ndikimi i agjërimit në jetën individuale dhe sociale të njeriut)”, organizuar nga Instituti i Studimeve Islame “H. Sabri Koçi” në bashkëpunim me Departamentin e Shkencave Islame në Kolegjin Universitar “Bedër”. Në ceremoninë e hapjes, e cila u zhvillua në sallën…

Read more