Myslimanët dhe të krishterët bashkohen rreth vlerave të familjes

Myslimanët dhe të krishterët bashkohen rreth vlerave të familjes

Departamenti i Shkencave Islame në Kolegjin Universitar Bedër në bashkëpunim me Akademinë Ortodokse, Durrës dhe Seminarin Ndërdioqezan, Shkodër, zhvilluan simpoziumin e radhës ndërfetar me temë “Familja në këndvështrimin e Krishterë dhe Islam” Familja si faktor themelor në mbarëvajtjen e shoqërisë, këndvështrimet përkatëse teologjike të saj, apo çështje të ndryshme, që…

Read more

Zhvillohet takimi i parë ndërfetar midis studentëve të Teologjisë Islame dhe asaj Katolike

Zhvillohet takimi i parë ndërfetar midis studentëve të Teologjisë Islame dhe asaj Katolike

Është zhvilluar ditën e sotme, dt. 26 mars 2015 një takim miqësor midis studentëve të Shkencave Islame të Universitetit Bedër dhe studentëve të Teologjisë Katolike nga Seminari Ndërdioqezian Shkodër, gjatë një vizite dhe takimi të organizuar për të promovuar dialogun ndërfetar, nëpërmjet hapave konkret të njohjes dhe prezantimit të studentëve…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë