Zhvillohet program artistik me temë: “Lajmëtari i fundit i së fshehtës”

Zhvillohet program artistik me temë: “Lajmëtari i fundit i së fshehtës”

Departamenti i Shkencave Islame në Universitetin Bedër, organizoi aktivitetin e radhës në kujtim të lindjes së Profetit Muhammed a.s. Programi artistik  ‘’Lajmëtari i fundit i së fshehtës’’ paraqiti një sërë pikash artistike, si lexim Kurani, këngë, poezi, pjesë teatrale etj. Aktiviteti u hap me leximin e një pjese të Kuranit…

Read more

Program artistik për Kuranin Famëlartë

Program artistik për Kuranin Famëlartë

Medreseja e Tiranës organizoi të premten një program artistik kushtuar Kuranit. Në këtë aktivitet të ndërthurur me leximin e ajeteve të Kuranit, ilahi, poezi, dhe aktrim, u përçuan mesazhet dhe vlerat universale të  Islamit. Në program morën pjesë, kryetari i KMSH-së, z. Skender Bruçaj, rektori i Universitetit Bedër, z. Ferdinand…

Read more

“P2P: Challenging Extremism” mbledh në Bedër artistë, intelektualë e gazetarë të njohur

“P2P: Challenging Extremism” mbledh në Bedër artistë, intelektualë e gazetarë të njohur

Artistë, intelektualë dhe gazetarë të shumtë ishin pjesë e tryezës së rrumbullakët të zhvilluar nga Universiteti Bedër, në kuadër të nismës globale universitare kundër ekstremizmit të dhunshëm, “P2P: Challenging Extremism”, nismë kjo e iniciuar nga Shtëpia e Bardhë dhe Departamenti Amerikan i Shtetit. “Kontributi i artistëve dhe intelektualëve në promovimin…

Read more