Universiteti Bedër, konferencë ndërkombëtare mbi Studimet në Media dhe Komunikim

Universiteti Bedër, konferencë ndërkombëtare mbi Studimet në Media dhe Komunikim

Studiues nga 11 shtete dhe 21 universitete të ndryshme, të mbledhur në konferencën ndërkombëtare mbi studimet në media dhe komunikim, me temë “Industria e medias; trendet, dinamika dhe sfidat”, organizuar nga Universiteti Bedër, diskutuan mbi zhvillimet dhe sfidat me të cilat përballet industria e medias. Akademikë dhe profesionistë të fushës…

Read more

Zhvillohet takimi i parë ndërfetar midis studentëve të Teologjisë Islame dhe asaj Katolike

Zhvillohet takimi i parë ndërfetar midis studentëve të Teologjisë Islame dhe asaj Katolike

Është zhvilluar ditën e sotme, dt. 26 mars 2015 një takim miqësor midis studentëve të Shkencave Islame të Universitetit Bedër dhe studentëve të Teologjisë Katolike nga Seminari Ndërdioqezian Shkodër, gjatë një vizite dhe takimi të organizuar për të promovuar dialogun ndërfetar, nëpërmjet hapave konkret të njohjes dhe prezantimit të studentëve…

Read more