Organizohet simpoziumi me temë: “Profeti Muhammed a.s Krenaria e Njerëzimit”

Organizohet simpoziumi me temë: “Profeti Muhammed a.s Krenaria e Njerëzimit”

Me rastin e lindjes së Profetit Muhamed (s.a.s), Myftinia e qytetit të Librazhdit organizoi simpoziumin me temë: “Profeti Muhammed a.s Krenaria e Njerëzimit” I organizuar në pallatin e kulturës së këtij qyteti, ky simpozium mblodhi së bashku përfaqësues institucionesh, imamë të shumtë, myftinjtë e qytetit të Korçës, Përrenjasit, Tiranës,  si…

Read more

Kryetari Bruçaj viziton myftininë e Strugës

Kryetari Bruçaj viziton myftininë e Strugës

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, ka zhvilluar një takim me Myftiun e Strugës z. Salim Sulejmani, ku është njohur nga afër me aktivitetin dhe veprimtarinë e kësaj myftinie. Bruçaj është ndalur në Strugë pas manifestimin qëndror kushtuar Hixhretit që u zhvillua në Shkup nën kujdesin e…

Read more

Përurohet qendra kulturore në Bajram Curr

Përurohet qendra kulturore në Bajram Curr

Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Bujar Spahiu, mori pjesë në  inagurimin e qendrës kulturore “Kuvajt”, në rrethin e Tropojës. Qendra e ngritur pranë xhamisë së Bajram Currit, është financuar nga ambasada e Kuvajtit në Tiranë dhe i është dhuruar Myftinisë së Tropojës. Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë…

Read more

Hap dyert xhamia e re në Grudë-Fushë

Hap dyert xhamia e re në Grudë-Fushë

Myftinia e Malësisë së Madhe organizoi ceremoninë e inaugurimit të xhamisë së re në fshatin Grudë-Fushë. Ceremonia u përshëndet nga Myftiu i Malësisë së Madhe, H. Edmir Smajlaj, i cili shprehu gëzimin dhe emocionet e tij për këtë mirësi të madhe, që i shtohet Malësisë së Madhe, në këto ditë…

Read more

Xhami e re në Shkodër

Xhami e re në Shkodër

Në prag të muajit Ramazan, në një atmosferë të mrekullueshme besimi dhe qytetarie shkodrane, u inaugurua xhamia e re e lagjes Dudas. Ceremonia e inaugurimit u përshëndet nga Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari, i cili falënderoi Allahun për mirësinë e madhe të kësaj dite të gëzueshme, ku pas shumë…

Read more

Vizitë pune në Shkodër

Vizitë pune në Shkodër

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, zhvilloi një vizitë pune në Myftininë Shkodër. Në shoqëri të Myftiut të Shkodrës, Muhamed Sytari, Kryetari i KMSH-së zhvilloi një inspektim në disa prej vakëfeve të qytetit të Shkodrës, si dhe në lagjen Zogaj, ku u njoh nga afër me arritjet…

Read more