Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Bujar Spahiu, mori pjesë në  inagurimin e qendrës kulturore “Kuvajt”, në rrethin e Tropojës.

Qendra e ngritur pranë xhamisë së Bajram Currit, është financuar nga ambasada e Kuvajtit në Tiranë dhe i është dhuruar Myftinisë së Tropojës.

Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Bujar Spahiu falënderoi ambasadorin e Kuvajtit  z. Najeeb A. Al-Bader, për të gjithë kontributin e tij në ndërtimin e qendrave të tilla kulturore e sociale si dhe xhamive të ndryshme në vend.

Kjo qendër do të shërbejë për zhvillimin e kurseve të ndryshme të leximit të Kuranit dhe mësimit të gjuhëve të huaja.

Të pranishëm në këtë aktivitet ishin edhe ambasadori në largim i Kuvajtit z. Najeeb A. Al-Bader, drejtori i Vakf-Investimeve, z. Uran Kalej, Myftiu i Tropojës, z. Eduard Demiraj, Myftiu i Kukësit, z. Islam Hoxha, përfaqësues të pushtetit lokal si dhe qytetarë të shumtë të Bajram Currit.

lajmi (4)lajmi (1)lajmi (2)  lajmi (5) lajmi (6)  lajmi (3)

 

 

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë