Përurohet qendra kulturore në Bajram Curr

Përurohet qendra kulturore në Bajram Curr

Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Bujar Spahiu, mori pjesë në  inagurimin e qendrës kulturore “Kuvajt”, në rrethin e Tropojës. Qendra e ngritur pranë xhamisë së Bajram Currit, është financuar nga ambasada e Kuvajtit në Tiranë dhe i është dhuruar Myftinisë së Tropojës. Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë…

Read more