Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, ka zhvilluar një takim me Myftiun e Strugës z. Salim Sulejmani, ku është njohur nga afër me aktivitetin dhe veprimtarinë e kësaj myftinie.

Bruçaj është ndalur në Strugë pas manifestimin qëndror kushtuar Hixhretit që u zhvillua në Shkup nën kujdesin e BFI-së dhe kreut të saj z. Sulejman Rexhepi.

Bruçaj shoqërohej nga kryevaizi i KMSH-së z. Lauren Luli dhe Drejtori i Financës, z. Taulant Aruçi.

 3 tetor 2016

image-0-02-03-3e51350feee27859d7c02cbac305e967488a19bee30943cfbb1fdc094d8446b5-v image-0-02-03-70dcee5a0e43d49f63085b5a7844ebdf4a21afe7d6fd8e4aaa39e4b87c10e915-v image-0-02-03-dc212b4ead5dd08a3264f0a233cf1715063e02c13fe29d030239373dbc3949ca-v