Kryetari Bruçaj viziton myftininë e Strugës

Kryetari Bruçaj viziton myftininë e Strugës

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, ka zhvilluar një takim me Myftiun e Strugës z. Salim Sulejmani, ku është njohur nga afër me aktivitetin dhe veprimtarinë e kësaj myftinie. Bruçaj është ndalur në Strugë pas manifestimin qëndror kushtuar Hixhretit që u zhvillua në Shkup nën kujdesin e…

Read more

Vizitë pune në Shkodër

Vizitë pune në Shkodër

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, zhvilloi një vizitë pune në Myftininë Shkodër. Në shoqëri të Myftiut të Shkodrës, Muhamed Sytari, Kryetari i KMSH-së zhvilloi një inspektim në disa prej vakëfeve të qytetit të Shkodrës, si dhe në lagjen Zogaj, ku u njoh nga afër me arritjet…

Read more

Kryetari Bruçaj pret ambasadorin e Izraelit

Kryetari Bruçaj pret ambasadorin e Izraelit

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, priti në një vizitë zyrtare ambasadorin e ri të Izraelit në Shqipëri, z. Boaz Rodkin.  Kryetari Bruçaj e falënderoi z. Rodkin për vizitën. Ai vlerësoi marrëdhëniet që ekzistojnë midis Shqipërisë dhe Izraelit, ndërsa kërkoi shtrirjen e këtyre marrëdhënieve edhe ndërmjet Komunitetit…

Read more