Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Skender Bruçaj, mori pjesë në programin e organizuar nga Bashkësia Islame e Maqedonisë me rastin e vitit të ri të kalendarit hënor Hixhri 1438 .

Kryetari Bruçaj uroi që Allahu i Lartësuar t’u japë të gjithë besimtarëve myslimanë në këtë vit të ri Hixhri më shumë paqe, mirësi dhe lumturi për familjet dhe të gjithë dashamirësit e tyre .

Në program morën pjesë tre liderët e bashkësive fetare islame shqiptare. Gjithashtu të pranishëm ishin edhe kryevaizi i KMSH, Lauren Luli dhe drejtori i Financës Taulant Aruçi.

Në program u shpërndanë certifikata për 21 hafizët e rinj.

2 tetor 216

14559977_10154456148334627_2154714517002772925_o

 14468738_10154456148084627_5994095815521915488_o  14500248_10154456148424627_3235102878272624041_o 14500278_10154456148209627_2615886013547829854_o

14484971_10154456147819627_8785654155317692703_n14468723_10154456148199627_4011107285463461912_o

2 tetor 2016