Kryetari Bruçaj viziton myftininë e Strugës

Kryetari Bruçaj viziton myftininë e Strugës

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, ka zhvilluar një takim me Myftiun e Strugës z. Salim Sulejmani, ku është njohur nga afër me aktivitetin dhe veprimtarinë e kësaj myftinie. Bruçaj është ndalur në Strugë pas manifestimin qëndror kushtuar Hixhretit që u zhvillua në Shkup nën kujdesin e…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë