Laçi përkujton Profetin Muhamed a.s.

Laçi ka qenë qyteti i radhës që ka mirëpritur grupin artistik të programit “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”. Myftinia Kurbin organizoi të dielën programin e përvitshëm në përkujtim të figurës më të lartë të njerëzimit, Profetit Muhamed (a.s.). Në fjalën e tij të hapjes Myftiu i Kurbinit, Taulant…

Read more

Mblidhet Këshilli i Përgjithshëm i KMSH

Mblidhet Këshilli i Përgjithshëm i KMSH

Këshilli i Përgjithshëm i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, zhvilloi mbledhjen e tij të radhës në ambientet e Medresesë së Tiranës “H. Mahmud Dashi”. Kjo mbledhje e zakonshme e Këshillit të Përgjithshëm, e cila vjen në përmbushje të detyrimeve fetaro-institucionale dhe pjesë e kuadrit të plotësimit statuor që buron prej statutit…

Read more

Medreseja e Korçës organizon programin “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”

Medreseja e Korçës organizon programin “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”

Në kuadër të aktiviteteve të organizuara në përkujtim të Profetit Muhamed a.s., Medreseja e Korçës organizoi në ambientet e saj programin festiv “Profeti Muhamed – Krenaria e Njerëzimit”. Në fjalën e tij të mirëseardhjes, z. Omer Çallësh, duke iu drejtuar të ftuarve në shqip, vuri theksin në rëndësinë e dërgimit të…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë