Një vizitë me shumë vlera

Një vizitë me shumë vlera

Një delegacion i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, i kryesuar nga nënkryetari Gazmend Aga, kancelari Ali Zaimi dhe Kryetari i Këshillit të Përgjithshëm të KMSH-së, ishte për një vizitë pune në Turqi në datat 4-10 nëntor 2013, në Ankara dhe Konia. Gjatë qëndrimit njëjavor, delegacioni u prit në një takim të…

Read more

Myslimanët shqiptarë festojnë Kurban Bajramin

Qindra mijëra besimtarë të Tiranës dhe mbarë Shqipërisë kanë falur dhe festuar Kurban Bajramin, festën e sakrificës dhe devotshmërisë ndaj Krijuesit, festën e paqes, dashurisë dhe barazisë mes njerëzve. Mijëra besimtarë myslimanë burra dhe gra, ashtu si çdo vit, nisën festimet që në orët e para të mëngjesit me faljen…

Read more

Gëzuar Kurban Bajramin

Gëzuar Kurban Bajramin

Bismilahirr-Rrahmanirr-Rrahim   Nesër është një ditë e madhe për besimtarët myslimanë, është Kurban Bajrami. Me këtë rast i uroj të gjithë besimtarët myslimanë shqiptarë kudo qofshin, gëzuar Kurban Bajramin. Paqe, lumturi dhe gëzim sjelltë në familjet dhe të afërmit tuaj. Bajrami është festa më e bukur dhe më e bekuar…

Read more