Inaugurohet xhamia e re e Saukut

Inaugurohet xhamia e re e Saukut

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, së bashku me Kryetarin e Bashkisë Tiranë, z. Erion Veliaj, Myftiun e Tiranës, z. Lauren Luli, donatorin, Dr. Husein Al-Harbi, z. Mahmud Nexhdi, drejtor i projekteve për Ballkanin, përfaqësues nga Ambasada e Kuvajtit, Drejtorin e Fondacionit “Mirënjohja”, z. Samet Shehu, si…

Read more

Inaugurohet Xhamia e re në Zall-Herr, Tiranë

Inaugurohet Xhamia e re në Zall-Herr, Tiranë

Është inauguruar Xhamia e re në Zall-Herr, Tiranë. Nënkryetari i Komunitetit Mysliman z. Bujar Spahiu, i pranishëm në ceremoninë e inaugurimit falënderoi donatorët për ndërtimin e kësaj vepre të bukur. “Kam kënaqësinë të jem në këtë inaugurim të kësaj xhamie. Shpreh nderin dhe mirënjohjen për familjen nga Kuvajti dhe shoqatën…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë