Kryetari Bruçaj pret kryetarin e Bashkësisë Islame të Luginës së Preshevës   

Kryetari Bruçaj pret kryetarin e Bashkësisë Islame të Luginës së Preshevës  

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë priti në një takim një kryetarin e Bashkësisë Islame për Preshevën, Medvegjën dhe Bujanocin, z. Nexhmedin Saqipi. Gjatë takimit kryetari i Bashkësisë Islame të Luginës së Preshevës bëri një prezantim të gjendjes aktuale veçanërisht të besimtarëve dhe shqiptarëve të Luginës. Më tej ai u…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë