KMSH mbledhje pune me myftinjtë

KMSH mbledhje pune me myftinjtë

Nën drejtimin e nënkryetarit të Komunitetit Mysliman, z. Bujar Spahiu, u mblodhën në KMSH, myftinjtë e rretheve Dibër, Bulqizë, Burrel, Malësi e Madhe, Kukës, Krujë, Lezhë, Peqin dhe Laç, për të diskutuar lidhur me aktivitete dhe problematikat e myftinive që ata drejtojnë. Në mbledhje u bë prezantimi i myftinive përkatëse,…

Read more