Mblidhet Këshilli i Teologëve

Mblidhet Këshilli i Teologëve

Sot, më datë 17 qershor 2015, u mblodh Këshilli i Teologëve pranë Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për të shqyrtuar disa çështje që kanë të bëjnë me muajin e madhërueshëm të Ramazanit. Në këtë mbledhje u diskutuan temat për caktimin e nisabit (masë e caktuar nga feja për detyrimin e zekatit),…

Read more

KMSH mbledhje pune me myftinjtë

KMSH mbledhje pune me myftinjtë

Nën drejtimin e nënkryetarit të Komunitetit Mysliman, z. Bujar Spahiu, u mblodhën në KMSH, myftinjtë e rretheve Dibër, Bulqizë, Burrel, Malësi e Madhe, Kukës, Krujë, Lezhë, Peqin dhe Laç, për të diskutuar lidhur me aktivitete dhe problematikat e myftinive që ata drejtojnë. Në mbledhje u bë prezantimi i myftinive përkatëse,…

Read more