Zhvillohet ceremonia e fillimit të punimeve për ndërtimin e xhamisë së re të qytetit të Librazhdit

Zhvillohet ceremonia e fillimit të punimeve për ndërtimin e xhamisë së re të qytetit të Librazhdit

Menjëherë pas faljes së namazit të xhumasë, ditën e djeshme, në oborrin e xhamisë aktuale të qytetit të Librazhdit, u zhvillua ceremonia e fillimit të punimeve për ndërtimin e xhamisë së re të këtij qyteti. Në këtë ceremoni, ishin të pranishëm: Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu,…

Read more

Organizohet simpoziumi me temë: “Profeti Muhammed a.s Krenaria e Njerëzimit”

Organizohet simpoziumi me temë: “Profeti Muhammed a.s Krenaria e Njerëzimit”

Me rastin e lindjes së Profetit Muhamed (s.a.s), Myftinia e qytetit të Librazhdit organizoi simpoziumin me temë: “Profeti Muhammed a.s Krenaria e Njerëzimit” I organizuar në pallatin e kulturës së këtij qyteti, ky simpozium mblodhi së bashku përfaqësues institucionesh, imamë të shumtë, myftinjtë e qytetit të Korçës, Përrenjasit, Tiranës,  si…

Read more

Cikli “Bukuritë e Besimit Islam” në Librazhd

Cikli “Bukuritë e Besimit Islam” në Librazhd

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=OVwoI338nSA”] Në kuadër të sezonit tëtretë të programit “Bukuritë e Besimit Islam”, nënkryetari i KMSH-së, z. Ali Zaimi dhe kryevaiziz. Lauren Luli vizituan xhaminë e Librazhdit për të mbajtur ligjëratën dhe hutben e namazit të xhumasë. Nënkryetari i KMSH-së gjatëfjalës së tij u shpreh se sinqeriteti është vepër e…

Read more

Vizitë pune në Myftininë Librazhd

Vizitë pune në Myftininë Librazhd

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj ishte për një vizitë pune në Myftininë Librazhd. Kryetari u prit nga administratori i kësaj myftinie, z. Xhevahir Bahiti, i cili e njohu me aktivitetin e institucionit dhe punën e kryer prej tij ndër vite. Z. Bruçaj vlerësoi pozitivisht  rolin e myftinisë në…

Read more