Kryetari Bruçaj pret ambasadorin norvegjez

Kryetari Bruçaj pret ambasadorin norvegjez

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, priti në një takim ambasadorin e Mbretërisë së Norvegjisë në vendin tonë, rezident në Prishtinë, z. Jan Braathu. Kryetari Bruçaj e falënderoi z. Braathu për vizitën dhe i uroi atij suksese në përmbushjen e misionit të tij diplomatik. Më tej z. Bruçaj…

Read more

Ambasadori Donald Lu në KMSH

Ambasadori Donald Lu në KMSH

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, priti në një takim ambasadorin e ri të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në vendin tonë, z. Donald Lu. Kryetari Bruçaj e falënderoi ambasadorin Lu për vizitën dhe i uroi suksese në misionin e tij në Shqipëri. Ai tha se shqiptarët…

Read more

Kryetari Bruçaj takon Kryemyftiun e Egjiptit

Kryetari Bruçaj takon Kryemyftiun e Egjiptit

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, gjatë një vizite në Egjipt, pati një takim me hirësinë e tij Kryemyftiun e Egjiptit, z. Sheuki Ibrahim Abdul-Kerim Al’lam. Në këtë takim ishte i pranishëm edhe ish-kryemyftiu i Egjiptit, Prof.Dr. Ali Xhuma. Biseda u fokusua në domosdoshmërinë e punës dhe bashkëpunimit…

Read more