Mesazh Ngushëllimi

Mesazh Ngushëllimi

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë dënon ashpër sulmin terrorist në qytetin e Parisit dhe shpreh ngushëllimet më të sinqerta për viktimat e kësaj ngjarjeje. Ngjarjet në vazhdim të terrorit në botë dhe së fundmi në Francë na kanë tronditur të gjithëve, si besimtarë dhe si qytetarë që dëshirojmë të jetojmë në…

Read more

BUKURITË E BESIMIT ISLAM

BUKURITË E BESIMIT ISLAM

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizon ciklin e bisedave: “BUKURITË E BESIMIT ISLAM” 9 nëntor 2015, pas namazit të akshamit, ora 17:00, në xhaminë e Et’hem Beut, Tiranë. Referojnë: Ali Zaimi – Nënkryetar i Komunitetit Mysliman Elvis Naçi – Drejtor i Thirrjes në Islam, KMSH

Read more