Drejtori i Thirrjes në Islam në KMSH, Elvis Naçi ka kryer një vizitë në qytetin e Prizrenit dhe të Lipjanit.

Kjo vizitë u zhvillua me ftesë të Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës.

Në qytetin e Prizrenit dhe të Lipjanit u zhvilluan takime me besimtarë të shumtë si dhe u mbajtën ligjërata.

Ndërkohë Këshilli i Bashkësisë Islame në Lipjan e vlerësoi z. Naçi me certifikatë mirënjohjeje për kontributin e tij në interpretimin objektiv të Islamit.

IMG-20160616-WA0006

IMG-20160616-WA0000 IMG-20160616-WA0002 IMG-20160616-WA0003 IMG-20160616-WA0004

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë