Kreu i KMSH-së merr pjesë në Konferencën Shkencore kushtuar revistës “Dituria Islame”

Kreu i KMSH-së merr pjesë në Konferencën Shkencore kushtuar revistës “Dituria Islame”

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Skender Bruçaj mori pjesë në konferencën shkencore 3 ditore (18-20 nëntor 2016) “Revista ‘Dituria Islame’, tri dekada jetë, punë, sfida dhe suksese”, organizuar nga Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës me rastin e 30 vjetorit të themelimit të revistës “Dituria Islame”. Në seancën…

Read more