Zhvillohet ceremonia e inaugurimit të projektit: “Në ndihmë të fëmijëve jetimë të Republikës së Shqipërisë”

Zhvillohet ceremonia e inaugurimit të projektit: “Në ndihmë të fëmijëve jetimë të Republikës së Shqipërisë”

U zhvillua ditën e sotme në ambientet e Medresesë Tiranë, ceremonia e inaugurimit të projektit: “Në ndihmë të fëmijëve jetimë të Republikës së Shqipërisë”, projekt ky i financuar nga Qendra Bamirëse “Mbreti Selman” dhe i aplikuar në vendin tonë nga Komuniteti Mysliman i Shqipërisë me koordinim të Ambasadës së Mbretërisë…

Read more

Pukë, inaugurohet xhamia e fshatit Qerret

Pukë, inaugurohet xhamia e fshatit Qerret

Nën një atmosfere të mrekullueshme festive u zhvillua ceremonia e inaugurimit të xhamisë së fshatit Qerret të Pukës. Ceremonia e inaugurimit u hap me Himnin Kombëtar për të vijuar më pas me pjesë Kuranore. Myftiu i Pukës Gëzim Kopani pasi falënderoi Zotin dhe të pranishmit për pjesëmarrjen, falënderoi donatorin e kësaj xhamie. Kjo faltore…

Read more

Inaugurohet Xhamia e re në Sauk, Tiranë

Inaugurohet Xhamia e re në Sauk, Tiranë

Është inauguruar Xhamia e re në Sauk. Në inaugurimin e saj morën pjesë nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Bujar Spahiu, myftiu i Tiranës, z. Ylli Gurra, donatorët, përfaqësues të shoqatave kontribuese, përfaqësues të ambasadës së Katarit në Shqipëri, imamë të xhamive të Tiranës, si dhe dhjetëra besimtarë të…

Read more