Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Gazmend Aga, ka vizituar Myftinine e Shkodrës, Shoqatën Istanbul dhe Medresenë Haxhi Sheh Shamia.

Nënkryetari vlerësoi punën e bërë në përcjelljen e mesazhit islam në këtë zonë, veçanërisht nëpërmjet kurseve të Kuranit tek të rinjtë si dhe punën pedagogjike në Medrese.

Ai  vlerësoi gjithashtu edhe mbështetjen financiare të Shoqatës Istanbul në shërbim të dijes.

Nënkryetari Aga, shoqërohej edhe nga drejtori i Arsimit në KMSH, z. Astrit Zharri.

17 nëntor 2016

15152891_1834285566855262_66805149_o

15126292_1834284853522000_1389512357_o 15146635_1834285476855271_677533013_o 15152264_1834286233521862_658813419_o