Nënkryetari i KMSH-së vizitë në Shkodër

Nënkryetari i KMSH-së vizitë në Shkodër

Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Gazmend Aga, ka vizituar Myftinine e Shkodrës, Shoqatën Istanbul dhe Medresenë Haxhi Sheh Shamia. Nënkryetari vlerësoi punën e bërë në përcjelljen e mesazhit islam në këtë zonë, veçanërisht nëpërmjet kurseve të Kuranit tek të rinjtë si dhe punën pedagogjike në Medrese. Ai  vlerësoi…

Read more