Përurohet kompleksi dhe xhamia e re e lagjes “Kiras”, Shkodër

Përurohet kompleksi dhe xhamia e re e lagjes “Kiras”, Shkodër

Nën një atmosferë të ngrohtë shpirtërore, Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Fondacionin “Mirënjohja”, përuruan kompleksin dhe xhaminë e re të lagjes Kiras. Ceremonia e zhvilluar në prani të dhjetëra besimtarëve të qytetit, mblodhi së bashku personalitete të ndryshme fetare dhe publike. I pranishëm në këtë ceremoni inaugurimi, Nënkryetari i Komunitetit…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë