Është inauguruar xhamia e re në fshatin Kryeluz të Kavajës.

Në aktivitet morën pjesë nënkryetari i Komunitetit Mysliman Bujar Spahiu, Myftiu i Kavajës Besnik Leçini, zv/Prefekti i Kavajës, kryetari i njësisë administrative, Drejtori i Rinisë në KMSH Armand Shehu, si dhe besimtarë të shumtë.

Nënkryetari Spahiu falënderoi donatorët dhe të gjithë pjesëmarrësit në këtë takim dhe u shpreh se ndërtimi i xhamive është shërbimi më i mirë që mund t’i bëhet një komuniteti, për arsyen se aty njerëzit gjejnë qetësinë shpirtërore.

Kjo xhami u ndërtua nga shoqata “Mirënjohja”

IMG-20160218-WA0003  IMG-20160218-WA0007 IMG-20160218-WA0009IMG-20160218-WA0005