Është inauguruar Xhamia e re në fshatin Pjezë, në Shijak.

Nënkryetari i Komunitetit Mysliman z. Bujar Spahiu, i pranishëm në ceremoninë e inaugurimit falënderoi donatorët si dhe shoqatën e Katarit për bashkëpunimin.

Kjo xhami është ndërtuar nga shoqata e Katarit. I pranishëm në aktiviteti ishte edhe drejtori i kësaj shoqate si dhe përfaqësues nga zyrat qendrore të shoqatës, si dhe përfaqësues nga Myftinia Durrës.

16 mars 2016

IMG-20160316-WA0000 IMG-20160316-WA0001 IMG-20160316-WA0002 IMG-20160316-WA0003