KMSH shtron iftar në burgun e Peqinit

KMSH shtron iftar në burgun e Peqinit

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve, shtruan një iftar në Burgun e sigurisë së lartë Peqin, për të gjithë personat me liri të kufizuar që vuajnë dënimin në këtë institucion dhe agjërojnë muajin e Ramazanit. Në këtë aktivitet morën pjesë kryetari i Komunitetit Mysliman…

Read more

Rama shtron iftar në oborrin e kryeministrisë

Rama shtron iftar në oborrin e kryeministrisë

Kryeministri i Shqipërisë, z. Edi Rama, ka shtruar në ambjentet e brendshme të kryeministrisë iftar me rastin e Muajit të Madhërishëm të Ramazanit. Të ftuar të zotit Rama ishin përfaqësues të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe  komuniteteve të tjera fetare në vendin tonë, deputetë të Kuvendit të Shqipërisë, përfaqësues të…

Read more

KMSH shtron iftar për ish-medresistët dhe tarikatet

KMSH shtron iftar për ish-medresistët dhe tarikatet

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë shtroi mbrëmë në ambientet e Medresesë së Tiranës një iftar, ku të ftuar ishin ish-medresistët e vjetër të kësaj shkolle dhe tarikatet Bektashi, Kadri, Rufai dhe Halveti. Në fjalën e tij, nënkryetari i Komunitetit Mysliman, z. Bujar Spahiu, theksoi vlerat e muajit të Ramazanit  dhe atmosferën e ngrohtë që jep mes vëllezërve ky…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë