Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton të gjithë besimtarët se Fitër Bajrami do të falet ditën e dielë në orën 06:00 në sheshin “Skënderbej”, Tiranë

Programi fillon në orën 05:30 dhe mbaron në orën 6:15.

PROGRAMI I FITER BAJRAMIT

Data.: 25.06.2017

Dita: E Dielë

Ora: 05:30-06:00

Vendi: Tiranë, Sheshi Skënderbej

Fillimi: 05:30 Moderatori Oltion Kola

Lexim Kur’ani: 05:35 Imam Elton Karaj

Fjala përshëndetëse: 05:40 Kryetari i KMSH, H. Skender Bruçaj

Ligjëratë: 05:45 Nënkryetari i KMSH, Gazmend Aga

Falja e Namazit: 06:00

Hytbeja: 06:05 Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra.

KOMUNITETI MYSLIMAN I SHQIPËRISË