Basha shtron iftar me rastin e Ramazanit

Basha shtron iftar me rastin e Ramazanit

Kryetari i Partisë Demokratike, dhe njëkohësisht kryebashkiaku në detyrë i Tiranës, z. Lulzim Basha ka shtruar iftar me rastin e Muajit të Madhërishëm të Ramazanit, i cili përkoi dhe me Natën e Bekuar të Kadrit. Të ftuar të zotit Basha ishin përfaqësues të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe komuniteteve të…

Read more

100 PERSONALITETE SHQIPTARE TË KULTURËS ISLAME

100 PERSONALITETE SHQIPTARE TË KULTURËS ISLAME

Në këtë botim special, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, për herë të parë në këtë lloj, ka hartuar një enciklopedi të përbërë prej 100 personaliteteve të shquara shqiptare të kulturës islame, të cilët kryesisht janë dijetarë dhe prijës fetarë, por nuk mungojnë edhe myderrizë, profesorë katedrash universitare, udhëheqës politikë, deputetë, senatorë,…

Read more