Zhvillohet program artistik me temë: “Lajmëtari i fundit i së fshehtës”

Zhvillohet program artistik me temë: “Lajmëtari i fundit i së fshehtës”

Departamenti i Shkencave Islame në Universitetin Bedër, organizoi aktivitetin e radhës në kujtim të lindjes së Profetit Muhammed a.s. Programi artistik  ‘’Lajmëtari i fundit i së fshehtës’’ paraqiti një sërë pikash artistike, si lexim Kurani, këngë, poezi, pjesë teatrale etj. Aktiviteti u hap me leximin e një pjese të Kuranit…

Read more

Program artistik për Kuranin Famëlartë

Program artistik për Kuranin Famëlartë

Medreseja e Tiranës organizoi të premten një program artistik kushtuar Kuranit. Në këtë aktivitet të ndërthurur me leximin e ajeteve të Kuranit, ilahi, poezi, dhe aktrim, u përçuan mesazhet dhe vlerat universale të  Islamit. Në program morën pjesë, kryetari i KMSH-së, z. Skender Bruçaj, rektori i Universitetit Bedër, z. Ferdinand…

Read more

KMSH organizon Olimpiadën e Lëndëve Fetare

KMSH organizon Olimpiadën e Lëndëve Fetare

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë (Drejtoria e Arsimit), organizoi ditën e djeshme (9 maj 2015) Olimpiadën e Lëndëve Fetare, përkatësisht në Kur’an, Arabisht, Fikh dhe Besim. Olimpiada u zhvillua në ambientet e Universitetit Bedër dhe morën pjesë nxënës nga gjithë Medresetë e Shqipërisë. Nxënësit u vlerësuan nga një juri e përzgjedhur…

Read more