“Bukuritë e Besimit” në Laç

“Bukuritë e Besimit” në Laç

Programi “Bukuritë e Besimit Islam” është zhvilluar këtë të martë në Laç, ku ishin të pranishëm nënkryetari i komunitetit Mysliman, Ali Zaimi dhe Kryevaizi Lauren Luli. Në fjalën e tij, nënkryetari Zaimi u shpreh se besimi islam është ushqimi i shpirtit dhe i zemrës, është stolia dhe bukuria e jetës…

Read more

BUKURITË E BESIMIT ISLAM

BUKURITË E BESIMIT ISLAM

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizon ciklin e bisedave: “BUKURITË E BESIMIT ISLAM” 9 nëntor 2015, pas namazit të akshamit, ora 17:00, në xhaminë e Et’hem Beut, Tiranë. Referojnë: Ali Zaimi – Nënkryetar i Komunitetit Mysliman Elvis Naçi – Drejtor i Thirrjes në Islam, KMSH

Read more