Zhvillohet ceremonia e fillimit të punimeve të Xhamisë së Madhe të Tiranës

Zhvillohet ceremonia e fillimit të punimeve të Xhamisë së Madhe të Tiranës

Në sheshin e Namazgjasë, është zhvilluar sot paradite ceremonia e fillimit të punimeve për ndërtimin e Xhamisë së Madhe të Tiranës. Ceremonia e organizuar nga Komuniteti Mysliman, mblodhi kryeministrin Sali Berisha, kryebashkiakun Lulzim Basha, krerët e komuniteteve fetare, përfaqësues të bashkësive islame të Kosovës dhe Maqedonisë, zyrtarë ndërkombëtarë dhe përfaqësues…

Read more

Hafiz Ismet Dibra

Hafiz Ismet Dibra

Rreth ligjëratave të H. H. Ismet Dibrës, “A ka dyshim në qenëjen e Zotit?” Ndër dijetarët e shquar shqiptarë në fushën e komentimit të Kur’anit është edhe Hafiz Haxhi Ismet Dibra . Disa nga komentimet e tij janë botuar në vijimësi në revistën “Zani i Naltë” të viteve ‘30 të…

Read more

Hafiz Ali Kraja

Hafiz Ali Kraja

Portret ndër pasqyra: Hafiz Ali Kraja (Tari) 1900 -1973 1. “Hafiz Alia ishte një hoxhë i pashëm, me një shtat të hajthëm, imcak, mbi mesataren. E mbante veten me shumë sqimë e elegancë në veshje”. Kështu e mban mend në vitet `30 Hafiz Aliun bashkëkohësi i tij, kleriku i mirënjohur…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë