Cikli i mbrëmjeve fetare “Frytet e Besimit” është zhvilluar, më 18 dhjetor 2014, në Xhaminë e fshatit Mënik të Tiranës.

Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Bujar Spahiu teksa foli mbi cilësitë e besimtarëve u shpreh se çdo besimtar është dhe duhet të jetë një model i së mirës, në familje dhe shoqëri.

Ndërkohë Kryevaizi i Komunitetit Mysliman H. Lauren Luli, u shpreh se besimtari i drejtohet Allahut jo me mendjemadhësi por më përulje e respekt ndaj madhështisë së tij.

Programi u hap me këndim Kurani nga imami i Xhamisë së Ali Demit, Hysni Merja.

 

IMG_2443IMG_2433    IMG_2456 IMG_2454IMG_2438IMG_2461IMG_2412