“Frytet e Besimit” në Berat

“Frytet e Besimit” në Berat

Cikli i mbrëmjeve fetare “Frytet e Besimi” u zhvillua mbrëmjen e së enjtes në Xhaminë e Plumbit në Berat. Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Bujar Spahiu, foli për mirësitë e leximit të Kur’anit. Z. Spahiu nënvizoi se sa më shumë ta lexojmë Kur’anin, aq më shumë do ta kuptojmë…

Read more

Myslimanët janë një trup i vetëm

Myslimanët janë një trup i vetëm

Cikli i mbrëmjeve fetare “Frytet e Besimit” është zhvilluar këtë të enjte në Shijak. Nënkryetari i Komunitetit Mysliman, z. Ali Zaimi, në fjalën e tij përpara besimtarëve, bëri thirrje për bashkëpunim dhe vëllazërim. “Kur’anin e kemi një, Profetin një, xhamia është një, ndaj ne duhet të bashkëpunojmë, të vëllazërohemi dhe…

Read more