Zgjidhni Kolegjin Universitar BEDËR

Zgjidhni Kolegjin Universitar BEDËR

Bedër, me programe të reja studimi në gjuhën angleze Kolegji Universitar Bedër zgjeron gamën e programeve për maturantët dhe kandidatët që duan të nisin studimet e larta për vitin akademik 2021-2022. Ky universitet ofron gjithsej 20 programe studimi, 10 në ciklin e parë dhe 10 në ciklin e dytë. Në…

Read more

Përfaqësues të Bankës UBA, vizitë në KMSH

Përfaqësues të Bankës UBA, vizitë në KMSH

Mohamad Midan, Kryespecialist i Investimeve pranë Bankës UBA dhe drejtori i filialit të kësaj banke në Shqipëri, z. Amel Kovačević, vizituan Komunitetin Mysliman të Shqipërisë. Ata u pritën nga Kryetari dhe Drejtori i Vakf/Investimeve dhe Financës, z. Edison Hoti. Ishte një vizitë kortezie, ku ndër të tjera u fol edhe…

Read more

Përfaqësues të Bashkësisë Islame të Bosnje Hercegovinës vizitojnë KMSH-në

Përfaqësues të Bashkësisë Islame të Bosnje Hercegovinës vizitojnë KMSH-në

Kryetari i Komuniteti Mysliman të Shqipërisë priti në një takim Drejtorin e Mardhënieve me Jashtë të Bashkësisë Islame të Bosnje dhe Hercegovinës, z. Razim Kolic dhe ndihmësen e tij, znj. Azra Efendic Eminovic. Bashkëpunimi i deritanishëm ndërmjet Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe atij të Bosnje dhe Hercegovinës në fusha të…

Read more

Roli i edukimit fetar në promovimin e një kulture të përparimit dhe zhvillimit

Roli i edukimit fetar në promovimin e një kulture të përparimit dhe zhvillimit

“Roli i edukimit fetar në promovimin e një kulture të përparimit dhe zhvillimit” – Ishte kjo tema e simpoziumit ndërkombëtar, të zhvilluar ditën e djeshme nga Departamenti i Shkencave Islame në KU “Bedër”. Në këtë simpozium morën pjesë drejtues të lartë institucionesh fetare, veçojmë këtu Kryetarin e Komunitetit Mysliman të…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë