Zhvillohet simpoziumi me temë: “Bashkëjetesa fetare – traditë dhe kulturë në Tiranë”

Zhvillohet simpoziumi me temë: “Bashkëjetesa fetare – traditë dhe kulturë në Tiranë”

Ky simpozium, i zhvilluar ditën e sotme në ambientet e “Tirana International Hotel”, vjen në kuadër të promovimit të botimit “Guidë Turistike Fetare për Tiranën”, botim ky i Qendrës për Administrim Social Ekonomik Territorial në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës. Ky botim, kjo guidë fetare, synon përmbledhjen dhe prezantimin e…

Read more

Zhvillohet Simpoziumi i V-të Akademik Ndërfetar, “Dashuria Hyjnore”

Më datë 14 dhjetor 2017, u zhvillua simpoziumi i pestë ndërfetar në fushën akademike midis përfaqësuesve universitarë të tri shkollave teologjike, të tre komuniteteve fetare në Shqipëri, Departamenti i Shkencave Islame në Kolegjin Universitar “Bedër”, Instituti Teologjik Katolik në Seminarin Ndërdioqezian “Zonja e Këshillit të Mirë”, Shkodër dhe Akademia Teologjike…

Read more

Organizohet simpoziumi me temë: “Profeti Muhammed a.s Krenaria e Njerëzimit”

Organizohet simpoziumi me temë: “Profeti Muhammed a.s Krenaria e Njerëzimit”

Me rastin e lindjes së Profetit Muhamed (s.a.s), Myftinia e qytetit të Librazhdit organizoi simpoziumin me temë: “Profeti Muhammed a.s Krenaria e Njerëzimit” I organizuar në pallatin e kulturës së këtij qyteti, ky simpozium mblodhi së bashku përfaqësues institucionesh, imamë të shumtë, myftinjtë e qytetit të Korçës, Përrenjasit, Tiranës,  si…

Read more