Besimtarët shqiptarë ndihmojnë banorët e izoluar nga kushtet atmosferike

Besimtarë dhe biznesmenë të ndryshëm i janë përgjigjur thirrjes së Komunitetit Mysliman të Shqipërisë duke kontribuar në dhurimin e artikujve ushqimorë dhe veshmbathjeve të ndryshme për familjet e izoluara nga kushtet atmosferike. Nënkryetari i KMSH-së, z. Bujar Spahiu i pranishëm gjatë përgatitjeve të pakove falënderoi kontribuuesit dhe theksoi rëndësinë e…

Read more