H. Bujar Spahiu rizgjidhet në krye të KMSH-së për një mandat të dytë 5-vjeçar

H. Bujar Spahiu rizgjidhet në krye të KMSH-së për një mandat të dytë 5-vjeçar

Këshilli i Përgjithshëm i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, zhvilloi sot në ambientet e Medresesë së Tiranës, mbledhjen e tij të zakonshme për zgjedhjen e kryetarit të ri të institucionit. Pas votimit të anëtareve të Këshillit të Përgjithshëm, H. Bujar Spahiu u rizgjodh Kryetar i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për një…

Read more

Inaugurohet projekti i dhurimit të iftareve, pakove me ndihma ushqimore dhe hurmave për Ramazan

Inaugurohet projekti i dhurimit të iftareve, pakove me ndihma ushqimore dhe hurmave për Ramazan

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, në bashkëpunim me Atasheun Fetar të Mbrëtërisë së Arabisë Saudite në Bosnje Hercegovinë, dhe me koordinimin e Ambasadës së Arabisë Saudite në Tiranë, zhvilluan ditën e djeshme në ambientet e Medresesë së Tiranës, ceremoninë e inaugurimit të projektit të dhurimit të iftareve, pakove me ndihma ushqimore…

Read more

Kryetari Spahiu pret në një vizitë një grup nxënësish nga Medreseja e Tiranës

Kryetari Spahiu pret në një vizitë një grup nxënësish nga Medreseja e Tiranës

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti, sot, në një takim një grup nxënësish nga Medreseja e Tiranës, të shoqëruar nga drejtori i shkollës, z. Ndriçim Gjimi. Gjatë takimit, Kryetari Spahiu, inkurajoi nxënësit e medresesë për rëndësinë e dijes, harmonizimin e shkëlqyer që medreseja bën midis shkencave…

Read more