“Bashkë kundër ekstremizmit të dhunshëm”

“Bashkë kundër ekstremizmit të dhunshëm”

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj mori pjesë ditën e mërkurë në konferencën: “Bashkë Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm”, e zhvilluar në Elbasan nga OSBE-ja në bashkëpunim me myftininë e këtij rrethi. Gjatë fjalës së tij, Kryetari Brucaj, pohoi se ndër breza është përcjellë një frymë bashkëpunuese ndërmjet…

Read more

KMSH merr pjesë në konferencën “Medhhebi Hanefij, Prioritetet dhe Sfidat” në Maqedoni

KMSH merr pjesë në konferencën “Medhhebi Hanefij, Prioritetet dhe Sfidat” në Maqedoni

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë mori pjesë në konferencën shkencore “Medhhebi Hanefij, Prioritetet dhe Sfidat”, të organizuar nga tri institucionet më të larta fetare në Maqedoni: Bashkësia Fetare Islame e Maqedonisë, Medreseja “Isa Beu” dhe Fakulteti i Shkencave Islame. Komuniteti Mysliman i Shqipërisë u përfaqësua nga kryetari z. Skender Bruçaj, Drejtori…

Read more

Universiteti Bedër, konferencë ndërkombëtare mbi Studimet në Media dhe Komunikim

Universiteti Bedër, konferencë ndërkombëtare mbi Studimet në Media dhe Komunikim

Studiues nga 11 shtete dhe 21 universitete të ndryshme, të mbledhur në konferencën ndërkombëtare mbi studimet në media dhe komunikim, me temë “Industria e medias; trendet, dinamika dhe sfidat”, organizuar nga Universiteti Bedër, diskutuan mbi zhvillimet dhe sfidat me të cilat përballet industria e medias. Akademikë dhe profesionistë të fushës…

Read more