Fillon punimet Konferenca dhe Panairi për shërbimet e Haxhit dhe të Umres në Xhide të Arabisë Saudite

Fillon punimet Konferenca dhe Panairi për shërbimet e Haxhit dhe të Umres në Xhide të Arabisë Saudite

Me ftesë të ministrit të haxhit dhe umres, Dr. Tevfik Rabiah, në këtë konferencë marrin pjesë ministra, kryetarë bashkësish islame si dhe përgjegjës të zyrave të haxhit nga më shumë se 80 shtete të botës, përmendim këtu edhe Kryetarin e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu dhe Myftiun e…

Read more

Zhvillohet konferenca e 8-të ndërkombëtare me temë “Fetvaja dhe Sfidat e Mijëvjeçarit të 3-të”

Zhvillohet konferenca e 8-të ndërkombëtare me temë “Fetvaja dhe Sfidat e Mijëvjeçarit të 3-të”

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, ndodhet për një vizitë zyrtare në Kairo, ku po merr pjesë në konferencën e tetë ndërkombëtare, me temë: “Fetvaja dhe Sfidat e Mijëvjeçarit të 3-të”, e organizuar kjo nga Myftinia e Egjiptit, nën kujdesin e Shkëlqesisë së Tij, Abdul-Fetah el-Sisi, President…

Read more

Zhvillohet konferenca ndërkombëtare, me titull: “Komunikim dhe Integrim”

Zhvillohet konferenca ndërkombëtare, me titull: “Komunikim dhe Integrim”

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, ndodhet në Mekë/Arabia Saudite, ku po merr pjesë në konferenën ndërkombëtare me temë “Komunikim dhe Integrim”. Kryetari Spahiu ndodhet në këtë konferencë me ftesë të posaçme të Shkëlqesisë së Tij, Abdul-Latif bin Abdul-Aziz Al Shejkh, Ministër për Çështjet Fetare në mbretërinë…

Read more

Zhvillohet konferenca me titull: “Agjërimi dhe Njeriu, ndikimi i agjërimit në jetën individuale dhe sociale të njeriut”

Zhvillohet konferenca me titull: “Agjërimi dhe Njeriu, ndikimi i agjërimit në jetën individuale dhe sociale të njeriut”

Zhvillohet konferenca a parë shkencore me titull: “Agjërimi dhe Njeriu (Ndikimi i agjërimit në jetën individuale dhe sociale të njeriut)”, organizuar nga Instituti i Studimeve Islame “H. Sabri Koçi” në bashkëpunim me Departamentin e Shkencave Islame në Kolegjin Universitar “Bedër”. Në ceremoninë e hapjes, e cila u zhvillua në sallën…

Read more

Zhvillohet Konferenca e I-rë Studentore në Shkencat Islame

Zhvillohet Konferenca e I-rë Studentore në Shkencat Islame

Departamenti i Shkencave Islame në Kolegjin Universitar “Bedër” ka zhvilluar sot më 6 prill 2017 Konferencën e I-rë Studentore “Mendimi Islam tek dijetarët shqiptarë”. Aktiviteti fillimisht është hapur me këndim Kur’ani nga studenti Abdullah Ziba dhe më pas është transmetuar dokumentari “Në gjurmët e dijetarëve myslimanë shqiptarë”. Në seancën e…

Read more

Zhvillohet konferenca shkencore “25 vite Drita Islame”

Revista “Drita Islame” dekorohet me medaljen e arit “Naim Frashëri” nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë SH.T.Z. Bujar Nishani. Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka zhvilluar sot konferencën shkencore “25 vite Drita Islame”, në kuadër të 25 vjetorit të themelimit të organit të parë mediatik të Komunitetit Mysliman, revistës “Drita Islame”.…

Read more