KMSH, 7 BOTIME TË REJA

KMSH, 7 BOTIME TË REJA

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë  ka botuar shtatë libra të rinj, katër botime të reja dhe tre ribotime, të cilat do të dalin për herë të parë në treg, të mërkurrën më 9 nëntor në Panairin e Librit “Tirana 2016” “DREJT LEXIMIT TË KUR’ANIT FISNIK” “Drejt leximit të Kur’anit Fisnik” (Elif…

Read more

KOLANA ZANI I NALTË 1

KOLANA ZANI I NALTË 1

  Krahas risjelljes në jetë të revistës “Zani i Naltë”, si një revistë shkencore, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë pas një pune të gjatë kërkimi të burimeve të më se 150 numrave origjinalë të revistës “Zani i Naltë” (1923-1939) me rreth 5.000 faqe botim, ka arritur të bëjë të mundur skanimin…

Read more