Kreu i Misionit Diplomatik Algjerian në Shqipëri viziton KMSH-në në një takim lamtumire

Kreu i Misionit Diplomatik Algjerian në Shqipëri viziton KMSH-në në një takim lamtumire

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti në selinë e institucionit në një takim lamtumire, Kreun e Misionit Diplomatik Algjerian në Republikën e Shqipërisë, z. Abduluehab Saidani. Në fjalën e tij, kryetari Spahiu e falenderoi z. Saidani për kontributin e dhënë në ngritjen dhe konsolidimin e marrëdhënieve…

Read more

Zhvillohet ceremonia hapëse e ekspozitës: “Kontributi i Mbretësisë së Arabisë Saudite në shërbim të Islamit dhe Myslimanëve”

Zhvillohet ceremonia hapëse e ekspozitës: “Kontributi i Mbretësisë së Arabisë Saudite në shërbim të Islamit dhe Myslimanëve”

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, në bashkëpunim me Ministrinë e Çështjeve Fetare të Arabisë Saudite dhe nën kujdesin e Bashkisë Tiranë dhe Ambasadës së Arabisë Saudite në vendin tonë, zhvilluan ceremoninë hapëse të ekspozitës dy javore me titull: “Kontributi i Mbretësisë së Arabisë Saudite në shërbim të Islamit dhe Myslimanëve”. Në…

Read more

Inaugurohet projekti i dhurimit të iftareve, pakove me ndihma ushqimore dhe hurmave për Ramazan

Inaugurohet projekti i dhurimit të iftareve, pakove me ndihma ushqimore dhe hurmave për Ramazan

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, në bashkëpunim me Atasheun Fetar të Mbrëtërisë së Arabisë Saudite në Bosnje Hercegovinë, dhe me koordinimin e Ambasadës së Arabisë Saudite në Tiranë, zhvilluan ditën e djeshme në ambientet e Medresesë së Tiranës, ceremoninë e inaugurimit të projektit të dhurimit të iftareve, pakove me ndihma ushqimore…

Read more