Kryetari i KMSH-së, H. Skender Bruçaj ka marrë pjesë në konferencën e organizuar në SHBA nga Lidhja Botërore e Myslimanëve.

Konferenca me titull “Komunikimi Civilizues midis SHBA-ve dhe botës Islame” mblodhi në New York përfaqësues të institucioneve islame nga e gjithë bota, studiues dhe intelektualë të ndryshëm.

Konferenca e cila zgjati dy ditë i fokusoi punimet e saj në temat si: “Kontributi kulturor midis Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe botës Islame: realiteti dhe aspiratat”, “Kontributi i Islamit në promovimin e paqes botërore”, “Mitet myslimane në Shtetet e Bashkuara të Amerikës: Integrimi dhe Shtetësia”, “Tendencat intelektuale në përdorimin e lirive fetare”, “Komunikimi ndërmjet Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe botës Islame”, “Tipare të përbashkëta civilizuese dhe humanitare”, si dhe shumë tema të tjera.

18 shtator 2017

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë