[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=l4p8A1ux5pA&feature=youtu.be” width=”560″ height=”315″]

MESAZHI I SË PREMTES / Elton Karaj

“Profeti Muhamed a.s. këshillon me këmbëngulje që njerëzit të martohen, të formojnë një familje, në mënyrë që edhe shoqëria të jetë edhe më e stabilizuar. Por institucioni i familjes duhet ruajtur në mënyrën më të mirë, këtu dueht të jemi “fanatikë” për të pasur një shoqëri të mirë dhe një qëndrueshmëri në këtë pikë.”
ELTON KARAJ, Pedagog në Fakultetin e Shkencave Islame, Universiteti Bedër

#mesazhiisepremtes #intervista #KMSH

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë