Zhvillohet olimpiada vjetore e lëndëve fetare ndërmjet medreseve të KMSH-së

Zhvillohet olimpiada vjetore e lëndëve fetare ndërmjet medreseve të KMSH-së

Drejtoria e Arsimit pranë Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, zhvilloi në ambientet e Kolegjit Universitar “Bedër”, ceremoninë e ndarjes së certifikatave për fituesit e olimpiadës vjetore të lëndëve fetare ndërmjet medreseve të institucionit. Në këtë ceremoni ishin të pranishëm: Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Taulant Bica, Drejtori i Arsimit…

Read more

Darkë iftari me nxënësit e medreseve të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë

Darkë iftari me nxënësit e medreseve të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë

Drejtoria e Arsimit pranë Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, organizoi një darkë iftari në ambientet e “Tirana International Hotel” me nxënësit e medresesë së Elbasanit, Shkodrës dhe Tiranës, dega djem. Të pranishëm ishin Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Taulant Bica, Drejtori i Arsimit në KMSH, z. Elton Karaj, Drejtori…

Read more

MESAZHI I SË PREMTES / Elton Karaj

MESAZHI I SË PREMTES / Elton Karaj

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=l4p8A1ux5pA&feature=youtu.be” width=”560″ height=”315″] MESAZHI I SË PREMTES / Elton Karaj “Profeti Muhamed a.s. këshillon me këmbëngulje që njerëzit të martohen, të formojnë një familje, në mënyrë që edhe shoqëria të jetë edhe më e stabilizuar. Por institucioni i familjes duhet ruajtur në mënyrën më të mirë, këtu dueht të…

Read more