Seminar me myftinjtë e rretheve

Zhvillimi i aftësive menaxhuese dhe nxitja e performancës individuale të drejtuesve të lartë fetarë, ishte tematika e seminarit të organizuar nga Drejtoria e Burimeve Njerëzore në Komunitetin Mysliman paraditen e sotme, datë 9 shkurt 2013, me pjesëmarrjen e disa prej myftinjve të Shqipërisë. Fjalën e rastit e mbajti z. Ali…

Read more

Ambasadori i Egjiptit viziton KMSH

Kryetari H. Selim Muça priti sot (6 dhjetor 2012), në takim, ambasadorin e ri të Republikës së Egjiptit në Shqipëri, Ahmed Hasan Abdullah. Kryetari Muça i uroi ambasadorit përzemërsisht mirëseardhjen dhe suksese në detyrën e re, duke theksuar se vjen në një vend mik i cili ka dëshmuar ndër shekuj…

Read more