Ambasadori i Egjiptit viziton KMSH

Kryetari H. Selim Muça priti sot (6 dhjetor 2012), në takim, ambasadorin e ri të Republikës së Egjiptit në Shqipëri, Ahmed Hasan Abdullah. Kryetari Muça i uroi ambasadorit përzemërsisht mirëseardhjen dhe suksese në detyrën e re, duke theksuar se vjen në një vend mik i cili ka dëshmuar ndër shekuj…

Read more